Brancheorganisaties

brancheorganisaties

Omnia:

Omnia is een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers voor elke schade aan uw caravan of camper.  Bij Omnia zijn vakkundige herstellers aangesloten, die garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie. Herstel betekent ook waarde behoud van uw bezit. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen heeft een samenwerkingsverband met Omnia.

Omnia werkt voor alle camper en caravanverzekeraars. U kunt snel weer onbezorgd en veilig op weg met uw caravan of camper.

Caravan- en camperherstel is niet iets wat je ‘er naast doet’. Omnia is een netwerk met professionele caravan- en camperherstellers. Maar professionaliteit kan niet zonder duurzaamheid. Zeker wanneer je voertuigen repareert die doorgaans in de natuur staan.

Duurzaamheid en Omnia zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. U herkent de Omnia Schadeherstellers aan het schildje Duurzaam Caravan en Camper hersteller. Het vak schadeherstel voor caravans en campers is een vak apart is en zeer specialistisch werk wat niet vergelijkbaar is met het traditionele autoschadeherstel. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen zijn Duurzaam Caravan en Camper hersteller.

BOVAG:

BOVAG is een brancheorganisatie die zich bezig houdt met mobiliteit.
Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Recreatie bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zoals: veiligheid, keuringen Het zijn betrouwbare recreatie bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.
De BOVAG-bedrijven zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. Mobiliteit in allerlei vormen, van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

FOCWA:

FOCWA: Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante.
Alle activiteiten van FOCWA zijn erop gericht om leden te helpen en te stimuleren het uiterste uit hun ondernemerschap te halen. Dat gebeurt via belangenbehartiging en ondersteuning op velerlei terreinen. Zoals bij sociaal-economische aangelegenheden, maar ook op gebied van techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie en public relations.
FOCWA fungeert als een platform en kenniscentrum waar leden uit alle verenigingen voor elke vraag terecht kunnen. Daarnaast werkt FOCWA continu aan haar positionering bij consumenten én bedrijfsleven, als symbool van kwaliteit en professionaliteit.
Voor bedrijven, die als FOCWA bedrijf willen (blijven) opereren, voert FOCWA een helder selectiebeleid met jaarlijkse controles. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen is een FOCWA bedrijf.

NKC:

De NKC is de grootste camperclub van Europa. Schade is altijd vervelend en komt nooit gelegen. Met een verzekering van de NKC kun je gelukkig rekenen op een goede dekking. Laat je camper herstellen bij een NKC Schadeservicebedrijf. Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen is een NKC schadeservicebedrijf.

ANWB:

Onbezorgd op reis met uw caravan of camper. In de zomer weer lekker genieten tijdens uw vakantie met uw caravan of camper? Met de camper- of caravanverzekering van de ANWB trek je er onbezorgd op uit. Unigarant is 100% dochter ANWB.
Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen is een ANWB/Unigarant schadeherstel bedrijf.

Caravan Schade Select:

Als u schade heeft aan uw caravan dan moet er van alles worden geregeld. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de schademelding, schadetaxatie, reparatie, garanties, betaling etc.

Om u de zorgen rondom de schade aan uw caravan uit handen te nemen, hebben enkele schadeverzekeraars afspraken gemaakt met professionele caravanherstelbedrijven. Zo ook met Caravan & Camperschade Herstel Cleijsen