Verhaalschade

Verhaalschade Camper

Schade is altijd vervelend. Het kost u tijd om er voor te zorgen dat alles weer het oude is. U moet u schade aanmelden, schadeformulier invullen, afspraak maken met Cleijsen caravan en camper voor een expertise en herstel afspraak. Voor dit alles nemen wij zo veel mogelijk uit handen zodat u er zo min mogelijk last van heeft. Dit in samenspraak me u en uw verzekeringsmaatschappij.
Als het is dat u geen schuld heeft aan het ongeval zal u tegenpartij de schade moeten vergoeden. Dit Vergert wel enige administratie en geduld. Ook zullen de juiste stappen doorlopen moeten worden om er voor te zorgen dat het ook op de juiste manier afgewikkeld wordt. Er moet ook altijd een Europees schadeformulier worden ingevuld. Er moet iemand bijkomen uit naam van de tegenpartij om de schade vast testellen en/of foto’s te maken. Dit wordt vaak gedaan door een schade expert. Deze wordt onafhankelijk ingeschakeld door u verzekeringsmaatschappij. De schade wordt dan afgewikkeld met een akte van sessie. Het bovenstaande is van toepassing als u Casco (allrisk) verzekerd bent.

Als u alleen WA-Verzekering (Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren) heeft:
Dan moeten we samen met u meer werk verrichten om er voor te zorgen dat u alsnog u vergoeding krijgt voor de reparatie. We moeten door middel van een schadeformulier die al eerder is getekend op het incident de tegenpartij verzoeken om een expert in te schakelen. Hierbij moeten we een afspraak inplannen met Cleijsen, expert en u. Als dit samen geregeld is wordt er na goedkeuring van de tegenpartij verzekering een reparatie afspraak ingepland voor herstel.

Als het ook nog blijkt dat u zelf niet verzekerd bent voor de gelede schade is dat helemaal vervelend.
Bijvoorbeeld bij een schade waarbij u niemand aansprakelijk kunt stellen dan draait u zelf ook voor de reparatie kosten. Het is heel soms mogelijk om beroep te doen op het fonds waarborgfonds. Dit is in samenwerking met alle verzekeringmaatschappijen. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen